Pagina's

2011-08-28

Kluisje

Heee lieve bloglezer,
ik zou wat gaan posten over mijn school spullen die ik heb gekocht, maar ik wacht tot dat ik me boeken heb. Want ik hoef pas 5 september naar school!
Dus ik dacht laat ik een artikel schrijven over must haves in je kluis en hoe je, je kluis geordend kan houden.

Ik(Priscilla) ben absoluut geen geordend persoon, me kamer is altijd een bende, als je zegt ben je 1 uur klaar ben ik 2 uur klaar, huiswerk nooit op tijd af en dat soort dingen. Maar wat ik nou handig vind zijn tips om bepaalde dingen te doen, want mijn kluis is echt altijd een tweede dimensie, en het is gewoon zo onhandig, want ik moet altijd voor een vakantie mijn kluis leegmaken, dat is gewoon een hel!

Dus laat ik maar beginnen met de tips wat er wel en niet in je kluis kan;
Meestal is de prullenbak "te ver lopen" en gooi je het maar even snel in je kluis, probeer van die gewoonte af te komen dat zijn gewoon bad habits, dus geen prulletjes en dat soort dingen. Wat ik ook heb is lui zijn, wat denk ik wel de meeste mensen hebben. bijvoorbeeld dat broodje in je kluis voor eeuwen laten liggen en aan het einde van het jaar denken wie heeft er gras in mijn kluis gegooid of Gym spullen laten liggen in de kluis tot dat ze niet meer te dragen zijn, ik zeg het nog een keer dat zijn gewoon bad habits, luiheid is echt de grootste bad habit van een mens, en ook al wil je het of niet vroeg of laat moet je echt toch doen dus waarom wachten?

Een nood-make-up kid zou super handig zijn,want er zijn soms van die dagen waarvan je denkt "het gaat niet regenen" en als je van huis bent begint het te regen. Tampons en maandverband altijd handig. Een haarborstel ook super handig voor die pluizige dagen, en neem ook iets mee wat goed is voor je haar bijvoorbeeld een soort vet wat je vaak in je haar smeert om het in model te brengen.

Hoe kun je, je kluis pimpen? We hebben nou eenmaal niet de grote Amerikaanse high school kluisjes waar je kledingkast haast in past. Maar dat betekend niet dat het er niet leuk uit kan zien. Lieve briefjes van vriendinnen kun je er in plakken, en je rooster. Als je whiteboardmarkers koopt kun je mensen in je kluis laten schrijven.
Een klein spiegeltje kan heel handig zijn voor sommige met een hoog kluisje, ik heb een laag kluisje dus het zal niet veel wonderen verrichten. Je kan er leuke magneetjes in hangen en een klein klokje.

Dat was het zo een beetje, als je ook nog leuke tips hebt zet ze dan in de comments!

Kus

3 opmerkingen:

  1. wat een leuke tips ik zit op het sint nicolaas lyceum en heb een klein kluisje in de winter moet je je winterjas er ook nog eens indoen DAT GAAT TOCH HELEMAAL NIET PASSEN!!!!!!! dus dan moet ik de hele dag die zware boeken tillen heb jij een tip
    X een trouwe blog lezer

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. shannon toch wat ben jij een sukkel xoxo nissa je weet wel

      Verwijderen
  2. Pimp Je Kluisje heeft super leuke accessoires voor je kluisje. Vooral de verlichting, behangetjes, vloerkleedjes en opbergbakjes zijn té leuk! zie http://www.pimpjekluisje.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Naam:
Opmerking: